Türkiye Yüzyılında Tarımsal Eğitim Konferansı

12 Ocak 2024 Cuma

Fakültemz tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında “Türkiye Yüzyılında Tarımsal Eğitim" konulu konferansı gerçekleştirildi.
Tarımsal Eğitimin 178. Yıldönümünde gerçekleştirilen Törene Pazar Kaymakamı Mustafa AKIN, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ERBAŞ, protokol üyeleri ile Akademisyenler ve öğrenciler katıldı
Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut tarafından "Geçmişten Günümüze Tarımsal Eğitim”, Doç.Dr. Hatice Filiz BOYACI tarafından “Sebze Yetiştiriciliği ve Islahında Teknik ve Teknolojik Gelişmeler” ve Doç.Dr. Ümmü Özgül KARAGÜZEL tarafından “Doğu Karadeniz Bölgesi Süs Bitkileri Potansiyeli” konularında sunumlar yapılmıştır.
Sunumların ardından konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ile program sona erdi.