Tarımsal Eğitimin 177. Yıldönümü ve Çevre Düzenlemesi Açılış Töreni Yapıldı

10 Ocak 2023 Salı

Tarımsal eğitimin başlamasının 177. yıldönümü nedeniyle ve Ziraat Fakültemizde bir süredir devam eden çevre düzenlemesi çalışmaları nedeniyle "Tarımsal Eğitimin 177. Yıldönümü ve Çevre Düzenlemesi Töreni" düzenlendi. Törene, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Mete AVCI, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ERBAŞ, Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Dursun GÜNEŞ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa AKBULUT, Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mesut DEMİRDAŞ, Pazar Müftüsü Recep ŞAHAN, Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat PALİÇ, Rize Ziraatçılar Derneği Başkanı Müfit AKMAN, Pazar Protokolü, STK Başkanları, Basın Mensupları, Üniversitemiz Öğretim Elemanları, Öğrencilerimiz ve Personelimizin katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Üniversitemiz tanıtım filminin izlendiği törende protokol konuşmaları yapıldı. Plaket ve belge takdimi yapıldı. Ardından davetlilerle birlikte çevre düzenlemesi yapılan alana geçilerek kurdale kesimi ile açılış yapıldı. Yöresel müzik ve tulum eşliğinde horonlar oynadı ve çevre düzenlemesi yapılan alan misafirlerle gezildi.