Çaykur Genel Müdürü Sayın Yusuf Ziya ALİM Fakültemizi Ziyaret Etti

12 Ocak 2023 Perşembe

Çaykur Genel Müdürü Sayın Yusuf Ziya ALİM, Genel Müdür Yardımcıları Zeki KARAOĞLU ve Erdinç HATİNOĞLU ile birlikte Ziraat Fakültemizi zayaret etti. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa AKBULUT, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ŞAVŞATLI ve Fakülte Sekreteri Zafer Yücel ÇETİN'in karşılamada hazır bulundu. Ziraat Fakültemizde devam etmekte olan çevre düzenleme faaliyetleri kapsamında Çaykur Genel Müdürlüğünün desteği ile yeni kurulan damızlık klon çay bahçesinde incelemeler yapıldı. Çaykur Genel Müdürü Sayın Yusuf Ziya ALİM'e Fakültemize katkılarından dolayı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustaafa AKBULUT tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Ziyarette Çaykur Genel Müdürlüğü ile Üniversitemiz arasında yürütülen projeler ve çalışmalarla ilgili işbirliğinin önemi üzerinde duruldu.