Fakültemizin BİRİNCİ Mezuniyet Töreni Yapıldı

12 Haziran 2017 Pazartesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültemizin BİRİNCİ MEZUNİYET TÖRENİ 08 Haziran 2017 Perşembe günü saat 10:00’da Fakültemiz Konferans Salonunda yapıldı.

Törene, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İstiklal Yaşar VURAL, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gökhan ABAY, Ardeşen Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Fatih SEYİS, Pazar Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeleri ve Öğretim Görevlileri, Fakültemizin Akademik ve İdari Personeli, Pazar İlçe Protokolü, Kamu Kurum ve Kuruluşu Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Velilerimiz, Öğrencilerimiz ve  Basın Mensupları katıldı.

Programın arzedilmesi ile başlayan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Öğrenciler adına konuşan Fakültemiz Birincisi Öğrencimiz Elif TÜRECİ'nin ardından Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Fatih SEYİS açılış konuşması yaptı.

Fakültemizden mezun olmaya hak kazanan tüm öğrencilerimiz sahneye davet edildi. Mezuniyet belgeleri, mezuniyet madalyaları ve hediyeleri verildi. Ayrıca Tarla Bitkileri Bölüm birincisi Elif TÜRECİ, ikincisi Havva ŞEN, üçüncüsü Medine DOST; Bahçe Bitkileri Bölüm birincisi Pınar ÖZEN, ikincisi Rıdvan YILDIZ, üçüncüsü Celil KORKMAZ'a plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Fakültemiz birincisi Elif TÜRECİ, ikincisi Pınar ÖZEN ve üçüncüsü Havva ŞEN'e ayrıca hediyeleri takdim edildi.

Mezun olan öğrencilerimizin Türk Bayrağımız etrafında toplanarak mezuniyet andı okumalarının ardından heyecanla ve coşkuyla kep atma seremonisi yapıldı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından mezuniyet töreni sona erdi.