Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

07 Ekim 2021 Perşembe

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılının başlaması nedeniyle Fakültemize yeni başlayan öğrencilerimiz için 07.10.2021 tarihinde Fakültemiz konferans salonunda oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa AKBULUT, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Keziban YAZICI ve Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ŞAVŞATLI, Fakülte Sekreteri Zafer Yücel ÇETİN ile Öğrenci Danışmanı Hocalarımız ile tüm akademik ve idari personelimizin katılımıyla düzenlenen etkinliğe fakültemiz öğrencileri iştirak etti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa AKBULUT'un konuşmaları ile başlayan ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ŞAVŞATLI'nın sunuları ile devam eden etkinlikte, Üniversitemiz ve Fakültemiz öğrencilerimize tanıtıldı. Eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle faydalı bilgiler paylaşıldı.